Наши партнеры

MenuArsenal-guldfugl solgt til Madrid-klub

Spansk fodbold

Arsenal har solgt holdets spanske midtbanespiller, Fran Merida, til den spanske hovedstadsklub, Atletico Madrid. Den unge spiller har underskrevet en femårig aftale.

Arsenal har valgt at sælge holdets knap 20-årige spanske midtbanespiller, Fran Merida. Han nåede dermed aldrig at få debut på Emirates, siden han tiltrådte som blot 16-årig. På daværende tidspunkt var London-klubben i en tæt kamp med FC Barcelona om at sikre sig papirer på guldfuglen.

Atletico Madrid gik i efteråret bag om Arsenal-ledelsen, og derved tog de kontakt til Merida, hvilket vakte stor harme hos The Gunners, da de endelig fandt frem til den hemmelige forespørgsel.

Men nu har Fran Merida altså besluttet sig for at søge nye græsgange hos den spanske hovedstadsklub. Han har signeret en femårig kontrakt med klubben.

”Det er ikke et spørgsmål om penge, men om at han vil spille fodbold. Han er meget taknemmelig over for Arsene Wengers arbejde og hans Arsenal-tid, men han ønsker, at slå igennem for alvor hjemme i Spanien,” forklarer Fran Meridas agent Joseba Diaz til Daily Mirror.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu