Наши партнеры

MenuArsenal forlænger med van Persie

Engelsk fodbold

Arsenal meddeler i dag, at den 25-årige offensivspiller Robin van Persie har skrevet under på en langtidskontrakt med klubben.

Robin van Persie, der i 2004 skiftede fra Feyenoord til Arsenal, har signeret en langtidskontrakt med englænderne. Den tidligere kontrakt stod til at udløbe næste sommer, men nu har van Persie altså stoppet alle spekulationer om sin fremtid.

”Det er en fantastisk nyhed. Robin er en meget begavet spiller og han har talentet og målnæsen til at afgøre kampe på topniveau. Vi har allerede mange gange set, hvad Robin er i stand til på en fodboldbane, men som kun 25-årig er der meget mere i ham. Robin har potentialet til at blive en sand Arsenal-legende,” siger manager Arsene Wenger til Arsenals hjemmeside.

Robin van Persie glæder sig ligeledes over kontraktforlængelsen.

”Jeg er så glad for at jeg har underskrevet en ny langtidskontrakt. Jeg har været i klubben i fem år nu og der er virkelig en fantastisk følelse her i Arsenal. Vi har en verdensklasse manager, en trup fuld af fortrinlige unge spillere, et verdensklasse stadion og glimrende tilhængere. Arsenal Football Club har en virkelig lys fremtid og jeg ønsker at være en del af denne,” udtaler van Persie til klubbens hjemmeside og fortsætter:

”Mit hjerte er i Arsenal og jeg kan ikke forestille mig selv i en anden trøje. Jeg kan bare ikke se det, fordi jeg elsker denne klub så meget.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu