Arsenal fik uafgjort i Spanien

Villarreal kom foran efter kun ti minutters spil mod Arsenal i den første Champions League-kvartfinale, men Emmanuel Adebayor sikrede uafgjort for englænderne med en flot scoring.

De spanske værter Villarreal skulle ikke bruge mange minutter på at bringe sig foran, da Arsenal gæstede El Madrigal i den første kvartfinale i Champions League. Holdets anfører Marcos Senna bragede bolden op i det ene målhjørne, og Arsenal-keeper Manuel Almunia var chanceløs.

Villarreal sad på spillet det meste af tiden i første halvleg, og selvom Cani, Sebastian Eguren og Giuseppe Rossi kom frem til gode chancer, blev der ikke scoret yderligere i første halvleg.

Hjemmeholdet lagde også bedst ud i anden halvleg, dog uden at skabe de helt store chancer. Arsenal arbejdede sig stille og roligt ind i opgøret, og efter 66 minutters spil blev der scoret.

Det var angriberen Emmanuel Adebayor, der stod for et mål i verdensklasse. Cesc Fabregas afleverede bolden til Adebayor i feltet, han tæmmede bolden med brystet og i samme bevægelse sendte han med et saksespark bolden i nettet til 1-1.

Mod slutningen af opgøret fik Villarreal en række gode chancer, men chancerne blev ikke udnyttet. Dermed endte opgøret 1-1, og Arsenal står dermed med et udmærket udgangspunkt inden returopgøret i London.