Arsenal besejrede sikkert Poulsen og co.

Et fremragende Arsenal-spil førte til intet mindre end en 3-0-sejr over Sevilla i aftenens kamp i London.

Den første Arsenal-spiller der var på pletten, var Cesc Fabregas efter 26 minutter, da han afsluttede udefra feltet, og heldigt for hjemmeholdet ramte bolden Julien Escudé i ryggen, og gjorde det umuligt for Sevillas målmand Palop at tage den.

Sevilla forsøgte derefter at komme tilbage i kampen, men hjemmeholdet var klart mest overlegne, hvor både Robin van Persie og Mathieu Flamini kom til store chancer i første halvleg.

I anden fortsatte Arsenal med at storme frem mod Sevillas mål. Dermed var det også englænderne, der efter 59 minutter kom på tavlen igen, da Robin van Persie fik snittet bolden i mål til 2-0.

Emmanuel Adebayor var med et flyvende hovedstød tæt på at slå sejren fast, dette lykkedes dog ikke. Men i overtiden vidste Eduardo større skraphed, og sluttede en målrig aften for The Gunners, da han med sin 3-0-scoring satte prikken over i’et.