Наши партнеры

MenuArsenal besejrede Manchester United

Engelsk fodbold

Nicklas Bendtner spillede hele kampen for Arsenal, der lørdag eftermiddag tog imod Manchester United. Samir Nasri blev dagens helt, da han med to scoringer sænkede United.

Den danske landsholdsangriber, Nicklas Bendtner, var med fra start for Arsenal, der også havde den tidligere Manchester United-spiller, Mikael Silvestre, med i startopstillingen, da holdet på hjemmebane tog imod Manchester United.

Første halvleg bød på flot spil fra begge mandskaber, men især hjemmeholdet imponerede. Der var spillet 22 minutter af opgøret, da Samir Nasri sendte bolden ind bag Edwin van der Sar, efter bolden var blevet rettet af. Arsenal havde flere gode muligheder i første halvleg, hvor blandt andet Nicklas Bendtner havde nogle store muligheder.

Føringsmålet gav Arsenal-spillerne yderligere tro på tingene, og tre minutter inde i anden halvleg var Nasri atter på pletten. Efter godt kombinationsspil afsluttede den unge franskmand, og så var Manchester United nede med to scoringer.

United var ikke helt uden muligheder i opgøret, men Fergusons tropper manglede skarphed. Cristiano Ronaldo var tæt på at bringe United tilbage i opgøret, men portugiseren misbrugte på det skammeligste en mulighed fra tæt hold.

Gæsterne fortsatte med at lægge pres på Arsenal, og i det 89. minut kom reduceringen, da indskiftede Rafael da Silva flugtede bolden i mål. I kampens seks minutters overtid jagtede United det udlignende mål, men det lykkedes ikke for gæsterne.

Arsenal vandt opgøret 2-1, og overhaler dermed Manchester United i tabellen. United har dog en kamp til gode.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu