Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Arsenal-back irriteret af pressen - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuArsenal-back irriteret af pressen

Engelsk fodbold

Den franske landsholdsback, Bacary Sagna, der til daglig spiller i Arsenal, langer i dag ud efter den engelske presse, efter at den tidligere har angrebet Arsenal-holdet.

Bacary Sagna har gjort det fremragende i Arsenal siden sit skifte i 2007 fra Auxerre. Landsholdsbacken er dog ikke særlig glad for den engelske presse, der ifølge ham selv forsøger at skabe splid i Arsenal.

“Arsenal har altid været under angreb. Da jeg kom til, skrev pressen, at holdet var for ungt, og at vi aldrig ville komme tilbage efter Thierry Henrys afgang. Men i den sidste ende fik vi folk til at klappe i ved at spille en god sæson,” siger Sagna til L’Equipe.

Sagna udtaler videre, at pressen også i denne sæson har været ude efter klubben, da de angreb William Gallas og derved forsøge at skabe en dårlig stemning omkring holdet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu