Наши партнеры

MenuÅrhus Elite præsterer underskud

Dansk fodbold

Århus Elite fremviste røde tal, da man præsterede et underskud på 16,5 millioner kroner det første halvår. Hvis man ser bort fra transferudgifter, så er det 7,1 millioner dårligere end sidste år.

Det ser ikke for godt ud for Århus Elite A/S. Selskabet står blandt andet bag AGF’s SAS Liga-mandskab samt Århus GF’s herrehold i CBB Mobil Ligaen.

Det seneste halvårsregnskab blev offentliggjort lørdag, hvilket viser et underskud på 16,5 millioner kroner i forhold til samme standpunkt sidste år, hvor man havde et overskud på 1,4 millioner kroner.

“Resultat er ikke tilfredsstillende, men som mange andre virksomheder er vi også ramt af finanskrisen. Det medfører færre indtægter end forventet. Samtidig besluttede vi i 2008 nogle offensive tiltag – specielt inden for AGF Fodbold – som har kostet nogle penge,” siger bestyrelsesformanden for Århus Elite A/S Torben Bjerre-Madsen i en pressemeddelelse.

De transferudgifter som bestyrelsen omtaler var i det forgangene halvår 10,6 millioner kroner højere end sidste år. Men hvis disse fratrækkes, så betyder det samtidig, at halvårsresultatet er 7,1 millioner kroner ringere.

Derfor har bestyrelsen igangsat analysearbejde, der om kort tid skal resultere i en plan, som igen kan indføre de grønne tal i regnskabsbøgerne.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu