Наши партнеры

MenuÅrhus Elite afviser konkurs-rygter

Dansk fodbold

B.T. har i dagens udgave fået to eksperter til at vurdere den økonomiske situation i Århus Elite. Eksperterne forklarer, at deres seneste årsregnskab tyder på, at selskabet risikerer at gå konkurs snart, men dette afviser selskabet selv.

Århus Elites direktør, Jan Christensen, er meget utilfreds med dagens beskyldninger i B.T. om, at selskabet skulle været tæt på at gå konkurs. Det er to eksperter, der har kigget regnskabet igennem, og ud fra denne information har forudset Århus Elites økonomiske situation.

”Det er en helt horribel påstand, som jeg på det kraftigste må afvise. Vi er på ingen måde i nærheden af en konkurs. Artiklen er baseret på en revisorbemærkning i vores seneste årsrapport, som omhandler et regnskab, vi afsluttede 30.juni 2009,” forklarer Jan Christensen til AGF’s hjemmeside og uddyber:

”Dengang var vi ikke konkurstruede og det er vi endnu mindre nu. Vi kommenterede den omtalte bemærkning fra revisoren i medierne umiddelbart efter offentliggørelsen af regnskabet i september 2009 og allerede dengang pegede vi på, at vi havde en række forskellige muligheder for at skaffe den likviditet, vi havde brug for. Havde B.T. gjort sig den ulejlighed at ringe til mig, kunne jeg have fortalt avisen om det.”

”Der er taget en række positive skridt i form af frasalg af sportsselskaber, salget af Michael Lumb til Zenit Skt. Petersburg, udlejning af løntunge spillere samt opsigelse af kontrakter. Alt det er med til at nedbringe vores omkostninger og forbedre vores likviditet,” slutter Jan Christiansen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu