Наши партнеры

MenuArgentinsk stortalent til Valencia

Spansk fodbold

Den sovende kæmpe i spansk fodbold, Valencia, har kastet 100 mio. kroner efter Boca Juniors 19-årige midtbanemand, Ever Banega.

Det tidligere spanske storhold har haft en meget omtumlet sæson. Skuffende præstationer, en trænerfyring og utilfredse spillere er blot nogle af de problemer, klubben har måttet se i øjnene i indeværende sæson.

Nu har Valencia så bekræftet deres første handel i dette transfervindue. Ronald Koeman har kastet sin kærlighed efter den kun 19-årige argentiner, Ever Banega.

Handlen bliver dog ikke helt billig for de tidligere finalister i Champions League. Således kan Valencia i dag offentliggøre, at klubben måtte hoste op med omkring 100 millioner kroner for at sikre sig stortalentets underskrift.

I februar sidste år fik han sin debut for Boca Juniors, som han var med til at føre til trofæet i Sydamerikas svar på Champions League, Copa Libertadores.

Siden tog han med det argentinske U20-landshold til VM – en turnering, der også blev vundet. Nu er Ever Banega så klar til at hente titlerne tilbage til Mestalla.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu