Наши партнеры

MenuArgentinsk angriber vil helst til lokalrivaler

Engelsk fodbold

Angriberen Carlos Tévez er mest for et skifte til ligarivalerne fra Manchester City, men hans fremtid er ikke afklaret før juli, hvor man slår dørene op til transfermarkedet.

Den engelske klub Manchester City ser ud til at få et farligt angreb til næste sæson. Holdet har allerede sikret sig Roque Santa Cruz, mens man på samme tid har snøren ude efter Barcelona-angriberen Samuel Eto’o. Nu meldes Carlos Tévez således også på vej.

Angriberen har besluttet sig for at forlade lokalrivalerne Manchester United, og ifølge Tévez’ rådgiver Kia Joorabchian, så gør man klogest i at sætte penge på Manchester City.

“I løbet af de næste par uger vil jeg sætte mig sammen med Carlos og hans agent for at finde ud af tingene. City står nok med de bedste kort på hånden, da de er ved at bygge noget stort op, men decideret afgørende for udfaldet er det ikke. Først og fremmest respekterer vi kontrakten med Manchester United, som udløber 30. juni. Derefter kan der foreligge en afgørelse inden ti dage,” siger Kia Joorabchian til Radio del Plata.

Joorabchian har ved tidligere lejlighed bekræftet, at Tévez skal forhandle med både Manchester City og Chelsea. Angiveligt skulle en tredje klub også have meldt sig på banen, men det er udelukkende Tévez selv og hans nærmeste rådgivere der kender identiteten på klubben.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu