Наши партнеры

MenuÅrets spiller i SIF forlader klubben

Dansk fodbold

Silkeborg IF’s Thomas Olsen, der blev kåret som årets spiller i klubben tilbage i sæsonen 2004/2005, forlader klubben, når hans kontrakt udløber i slutningen af måneden.

Silkeborgs Thomas Olsen takker af efter seks et halvt års tro tjeneste i klubben. Hans kontrakt bliver ikke forlænget med SAS Liga-oprykkerne.

”Det er hårdt og vemodigt, for jeg har haft en god tid og mange gode år i SIF. Men jeg har jo længe vidst, at det nok lakkede mod enden og forberedt mig på afskeden – så nu går jeg og overvejer, hvad der skal ske på den anden side af sommerferien,” fortæller Olsen til klubbens hjemmeside, og fortsætter:

”Jeg har nydt at kunne leve af min hobby i alle de år, og jeg har mødt og arbejdet sammen med rigtig mange gode mennesker. Afskeden er jo ikke sådan, som jeg havde ønsket mig, for jeg havde selvfølgelig gerne spillet mere, end det er blevet til på det sidste – men jeg vil alligevel altid huske tilbage på mine godt seks år i SIF som nogle fantastiske år.”

Olsen har nåede at spille 126 kampe for Silkeborg IF, og hans præstationer i sæsonen 2004/2005 blev belønnet, da han blev kåret som årets spiller i klubben.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu