Наши партнеры

MenuÅrets hold offentliggjort – Ronaldo blev årets spiller

Andet fodbold

Den internationale spillerforening, Fifpro, offentliggjorde i dag årets hold, samt hvilken spiller, der løb med titlen som årets spiller.

Fifpro, der er den internationale spillerforening, som består af 57.500 spillere, løftede i dag sløret for, hvilke elleve spillere, der havde fået flest stemmer på deres respektive pladser, og derfor kunne tildeles en rolle på årets hold.

Årets hold ser således ud:

Iker Casillas, Real Madrid

Sergio Ramos, Real Madrid

Rio Ferdinand, Manchester United

John Terry, Chelsea

Carles Puyol, Barcelona

Xavi, Barcelona

Steven Gerrard, Liverpool

Ricardo Kaká, AC Milan

Lionel Messi, Barcelona

Fernando Torres, Liverpool

Cristiano Ronaldo, Manchester United

Derudover blev Cristiano Ronaldo udnævnt som årets spiller, og han var tydeligvis meget beæret over denne anerkendelse.

“At blive hædret af over 50.000 kolleger verden over er fantastisk. Jeg vil gerne takke mine holdkammerater, trænere og alle andre, der er involveret hos Manchester United og på landsholdet,” sagde Cristiano Ronaldo, som samtidig fik lejlighed til at takke sine venner og sin familie.Kommentér

5 kommentarer til “Årets hold offentliggjort – Ronaldo blev årets spiller

 1. morinho siger:

  Syntes ikke det er fair, at Torres kommer på holdet. Villa burde komme ind på holdet. Han scorer flere mål end sin landsholdskammerat.. Til grin FIFA det kan i fandeme ikke være bekendt.

 2. AK siger:

  Det er ikke FIFA, men derimod spillerorganisationen FIFPRO.

  Torres bombede da for Liverpool i sidste sæson, hvilket er vanvittig flot, i og med at det er hans første sæson i den fysisk hårde og stærke engelske liga

 3. Casper Lohse siger:

  Det er skam ikke FIFA, der har noget med dette at gøre. Fifpro er den internationale spillerforening, og det er altså 57.500 spillere, der har kunnet stemme. Dem, der har fået flest stemmer er så kommet på holdet, så størstedelen af spillerne er åbenbart uenige med dig 😐

 4. Philip Bludnikow siger:

  Ah, jeg synes, at det er fair nok, at Torres er kommet på i stedet for Villa. Selvom Villa blev topscorer ved EM, så havde Torres også en kæmpe andel i den titel samtidig med, at hans klubsæson forud for EM var langt bedre end Villas rædselssæson med Valencia.

 5. Peter Christensen siger:

  Jeg er nu enig med 'morinho': David Villa burde have været på det hold. Men på den anden side burde man måske have valgt en anden slags opstilling til holdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu