Наши партнеры

MenuArbeloa: Real-aftale er snart på plads

Spansk fodbold

Real Madrid er bestemt ikke færdige med at handle under sommerens transfermarked. Således bekræfter Liverpools højre back Alvaro Arbeloa, at han er i tætte forhandlinger med barndomsklubben.

Real Madrids præsident, Florentino Perez, fortalte tidligere på dagen, at man ikke havde i sinde at købe flere spilere til klubben, før man havde solgt en række af de spillere, som ikke har nogen fremtid hos hovedstadsklubben.

Et af kongeklubbens kommende indkøb kunne meget vel være Liverpools højre back, Alvaro Arbeloa, som i dag bekræftede, at han inden ugen er gået, ville blive præsenteret i sin barndomsklub, Real Madrid.

I 2006 blev han solgt til Deportivo La Coruna, fordi han på daværende tidspunkt ikke kunne slå igennem på klubbens stjernespækkede førstehold.

”Jeg koncentrerer mig i øjeblikket kun om Liverpool, men det er korrekt, at en aftale med Real Madrid er tæt at falde på plads. Nu må vi se, hvordan udviklingen går i de kommende dage. Jeg tror, at aftalen kan blive gennemført i denne uge,” fortæller Arbeloa til Marca.

Liverpools indkøb af Glen Johnson betyder, at den 26-årige Arbeloa ikke længere er førstevalg i klubbens startformation.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu