Наши партнеры

MenuAragonés: Spanien kan også vinde et VM

Spansk fodbold

Der er store EM-fejringer rundt omkring i Spanien, efter det spanske landshold efter 44 års tørke sikrede sig et stort trofæ. Endnu mangler spanierne dog at vinde et VM, men det tror den nu afgåede landstræner, Luis Aragonés, godt kan lade sig gøre – selv uden ham.

Mange spaniere fester dagen derpå efter Spaniens EM-finalesejr i gårsdagens kamp mod Tyskland. For nogle sidder tankerne et helt andet sted, nemlig ved VM – og det er også selvom, at man er afgået landstræner.

Luis Aragonés er henrykt efter landsholdets sejr, og tror allerede nu på, at holdet har materialet til også at vinde VM 2010.

“Det er en vigtig sejr, fordi det har åbnet en sti og dette hold ved, det kan vinde EM og andre ting som for eksempel et verdensmesterskab,” lyder det til AS.

Tilmed får finalens enlige målscorer sig et skulderklap med på vejen, da han bliver rost af den benhårde landstræner, der ikke har prøvet at passe sig ind efter mediernes, eksperternes eller fansenes forventninger eller forslag.

“Fernando er en fantastisk spiller, det har han vist i Liverpool og på landsholdet. Han er så ung, at han bestemt kan blive en af de bedste spillere i verden,” roser landstræneren, der har næste stop i tyrkiske Fenerbache.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu