Наши партнеры

Menu



Aquilani forlænger med Roma

Italiensk fodbold

Den italienske midtbanespiller Alberto Aquilani har underskrevet en ny kontrakt med Roma, der vil beholde ham indtil sommeren 2013.

Som forventet har den unge Roma-spiller Alberto Aquilani forlænget sin kontrakt med Roma, så han bliver i klubben indtil juni 2013.

Ifølge klubbens officielle hjemmeside blev begge parter enige om en aftale, hvor også hans finansielle indtægter blev offentliggjort.

Alberto Aquilni får 23,8 millioner for denne sæson, mens han tjener over 26 millioner for sæsonen 2009/2010, 29 millioner for 2010/2011 og 33,5 millioner for de efterfølgende to sæsoner. Den italienske midtbanespiller kan også få bonusser for gode præstationer.

Aquilanis tidligere aftale stoppede i 2010 og der florerede rygter om at både Juventus og de nykårede italienske mestre fra Inter var interesserede i den 24-årige.

Desværre har Aquilani haft en skadesplaget sæson, hvor han kun har haft 14 optrædener i Serie A. Han har udmeldt at han ønsker at være helt klar for VM-slutrunden 2010, der afvikles i Sydafrika.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu