Наши партнеры

MenuAPOEL-træner: En fantastisk tid for os

Champions League

Ivan Jovanovic var naturligvis en glad mand ovenpå gårsdagens triumf, da hans klub, APOEL Nicosia, slog FC København og dermed kvalificerede sig til gruppespillet i Champions League.

APOEL-træner Ivan Jovanovic var stolt over sit hold og en lykkelig mand, da billetten til Champions League-gruppespillet kom i hus onsdag aften. Det skete med en 3-1-hjemmesejr over FC København , der ellers havde vundet det første opgør 1-0. Jovanovic siger til UEFA’s hjemmeside:

”Det er en fantastisk tid for os; vi har endnu ikke helt forstået det. Vi har præsteret noget fantastisk for vores klub og for cypriotisk fodbold. Vi er stolte over at have afsluttet en lang og hård sommer, især mod så stærke modstandere som Partizan Beograd og FC København.”

APOEL Nicosia er således at finde i bowlerne, når grupperne skal sammensættes. Jovanovic vil dog ikke frem med, hvem han helst vil møde:

”Nu ser vi frem mod gruppekampene, og jeg er sikker på, vi fortsat vil spille god fodbold i denne sæson. Det vil være nemmere for mig at liste de hold, jeg ikke ønsker at trække. Vi er nok en lille klub fra en lille nation i Champions League, men vi har et stort hjerte. Vi vil gøre vores bedste i turneringen. Det er svært at lave en målsætning, så vi håber på at kunne spille god fodbold og vise alle, at vi fortjener at være med i turneringen.”

Lodtrækningen til Champions League-gruppespillet foretages i Monaco i aften.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu