Наши партнеры

MenuAnorthosis gjorde det igen

Champions League

Werder Bremen skulle forsøge at leve op til en vis favoritværdighed, da de hjemme på Weser Stadion tog imod den cypriotiske sensationsdeltager fra Anorthosis Famagusta. Men det lykkedes endnu engang for det cypriotiske hold at overraske stort.

Anorthosis fra det lille øland havde på imponerende vis ekspederet hold som Rapid Wien og Olympiacos ud under deres lange vej til Champions League, som havde startet helt fra allerførste runde af. Her til aftes stod de så endelig midt i den ægte vare, hvor de skulle forsøge at klare sig igennem mod endnu en på papiret bedre modstander.

Werder Bremen var da også fuldkommen overlegne og havde bolden langt det meste af tiden på egne fødder, men man havde dog samtidig alvorlige problemer med at ramme målet. Rosenberg, Özil og Pizarro måtte flere gange se deres afslutninger flyve forbi den albanske landsholdsmålmand, Beqaj.

Det hele løb ud i ingenting, og Werder Bremen måtte på trods af klart spilovertag skuffende gå til pause med 0-0 mod et hold, som alle havde forventet, de ville føre imod. Uagtet modstanderens resultater i kvalifikationen.

Heller ikke i anden halvleg fik Werder Bremen rigtigt noget ud af det end to gule kort til Özil og Rosenberg, som ikke havde fået meget ud af det. Rosenberg blev da også i det 56. minut udskiftet til fordel for ivorianske Boubacar Sanogo. Senere røg også den anden angriber, fra Chelsea-udlejede Claudio Pizarro, ud til fordel for portugisiske Hugo Almeida.

Werder Bremen prøvede og prøvede, men lige lidt effektivt var det. Tiden rendte til sidst ud for det tyske hold, og endnu engang kan Anorthorsis juble over en kæmpe overraskelse.

Hvis de bliver ved med at skaffe fantastiske resultater i dette tempo, så er det snart ikke en sensation længere, når de gør det.

Et yderst vigtigt point for cyprioterne og en stor skuffelse for forhåndsfavoritterne fra Werder Bremen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu