Наши партнеры

MenuAnorthosis fortsætter den gode stime

Champions League

Det cypriotiske mesterhold skulle her til aften vise at 0-0-resultatet i Bremen ikke bare var en døgnflue, og det fik de så sandelig også gjort. Anorthosis sejrede 3-1 mod fjenderne fra Grækenland, Panathinaikos.

Sensationen fra Cypern kan efter dagens resultat, se frem til at skulle dele førstepladsen i gruppe B, med favoritterne fra Inter.

I opgøret mod Panathinaikos blev det til en 3-1-sejr og den blev skabt på en solid og fornem præstation.

Anorthosis kom i front med to mål og det skete bl.a. ved et uheldigt selvmål af José Sarriegi. Der skulle dog ikke gå mere end fire minutter, før de kunne avancere yderligere og næsten lukke kampen med deres andet mål, da Dobrasinovic på fornemste vis headede bolden i nettet.

Grækerne skabte dog en lille smule spænding i kampen, da de i det 28. minut fik tildelt et straffespark. Det blev udnyttet til fulde og de kunne dermed gå til pausen med stillingen 2-1.

Men med ti minutter igen, udbrød der igen jubel på hjemmeholdets stadion, da Taher sikkert lukkede kampen til slutresultatet 3-1.

Dermed er Anorthosis placeret på en overraskende førsteplads, og det vil de fortsat være indtil om to uger, hvor de skal spille deres ubetingede sværeste kamp, ude mod gruppens storfavorit fra Inter.Kommentér

En kommentar til “Anorthosis fortsætter den gode stime

  1. Philip Bludnikow siger:

    Hvad har de cyprioter dog gang i?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu