Наши партнеры

MenuAnorthosis fik point mod Bremen

Champions League

For anden gang i dette års udgave af Champions League, lykkedes det de cypriotiske mestre, Anorthosis, at spille uafgjort mod Werder Bremen.

Werder Bremen har ikke været imponerende i dette års Champions League, og derfor var en sejr i aftenens udebanekamp mod Anorthosis påkrævet, hvis tyskerne skulle have chance for, at komme videre i turneringen.

Men værterne havde ikke tænkt sig at gøre tingene lette for Werder Bremen, og de kom således foran med 2-0. Først kunne Nikos Nikolaou heade et hjørnespark i nettet, og senere udnyttede Savio et indlæg til at gøre det til 2-0.

Det lykkedes dog for Diego at bringe spænding ind i kampen med et kvarter tilbage at spille, da han scorede til 1-2 på et straffespark. Med blot tre minutter tilbage af kampen kom Werder Bremen helt med, da Hugo Almeida scorede til 2-2 efter oplæg fra Markus Rosenberg.

2-2 blev kampens resultat, og Anorthosis måtte dermed afgive andenpladsen i gruppe B til Panathinaikos, der besejrede Inter. Anorthosis har inden den sidste gruppekamp seks point, mens Werder Bremen fortsat er sidst i gruppen med fire point.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu