Наши партнеры

MenuAnkergren vil ikke hjem til Brøndby

Dansk fodbold

I går måtte Casper Ankergren og resten af spillerne i Leeds, se en nedrykning i øjnene til den tredjebedste række.

Men denne nedrykning, får ikke Ankergren til at kigge hjemad mod Vestegnen, selvom han stadig har et år tilbage at sin kontakt med Køhlerts mandskab.

”Nej, det gør jeg under ingen omstændigheder. Jeg skal ikke tilbage til Brøndby. Hvad skulle jeg dér? Jeg vil spille fodbold,” fortalte Casper Ankergren til tipsbladet.dk.

Efter endnu en skuffelse med det uafgjorte resultat 1-1 mod Ipswich, og en sejr til Hull over Cardiff, blev nedrykningen i Leeds en realitet. Det er første gang nogensinde, at Yorkshire-klubben må ned på tredjebedste række i England.

Casper Ankergren blev i starten af 2007 udlejet til Leeds, efter at Stephan Andersen havde taget hans plads i Brøndby. Selvom Andersen ikke har levet op til alles forventninger, ser Ankergren ingen fremtidsmuligheder i Brøndby.

”Nej, der er ikke nogen ny situation i Brøndby med hensyn til målmandsposten. I hvert fald ikke som jeg ser det. Jeg har fejret store triumfer med Brøndby og også haft kæmpeskuffelser. Men det er et overstået kapitel. Forhåbentlig dukker der noget andet op i løbet af sommeren.”

I Leeds er det dog gået bedre, her har danskeren slået både Graham Stack og Neil Sullivan af på målmandsposten, netop det får ham ikke til at udelukke, at han tager med ned i League 1, men indtil videre er han åbent for det meste.

”Jeg har haft en snak med klubben (Leeds – red.) og de vil gerne beholde mig uanset hvad. Men det er ikke noget jeg indtil nu har haft fokus på, fordi det handlede om at koncentrere sig om de sidste kampe. De næste uger vil jeg sammen med familien overveje, hvad jeg vil. Vi er utrolig glade for at være i Leeds, det har været en god tid. Jeg vil helst blive i England under alle omstændigheder, men nu har jeg en lang sommerferie til at tænke over tingene,” sluttede Casper Ankergren til tipsbladet.dk.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu