Наши партнеры

MenuAngriber stopper i Lyngby

Dansk fodbold

Angriberen Anders Jochumsen har i fællesskab med Lyngby Boldklub valgt at ophæve hans kontrakt, der oprindeligt løb til 31. december 2007.

Anders Jochumsen, der i sidste sæson blev delt Lyngby-topscorer i 1. divisionen med 13 mål, har i fællesskab med den nordsjællandske klub valgt at ophæve kontrakten, og han sættes dermed på fri transfer.

“Begge parter havde stor tiltro til samarbejdet i SAS Ligaen, men de højere sportslige udfordringer, har indtil videre betydet lidt mindre spilletid, hvilket har gjort, at vi i fællesskab har valgt at ophæve aftalen. Det er vemodigt fordi angribere med målnæse ikke hænger på træerne, og Anders skylder sig selv også at lave målene i SAS Ligaen,” sagde Lyngbys sportschef Birger Jørgensen til klubbens hjemmeside.

Jochumsen, der spillede 38 kampe i den blåhvide trøje og scorede imponerende 24 mål, er tidligere blevet rygtet på vej til Fremad Amager, og det er bestemt muligt, at den tidligere Lyngby-topscorer vælger den ambitiøse klub, som hans næste arbejdsgiver.Kommentér

2 kommentarer til “Angriber stopper i Lyngby

  1. Mike Justesen siger:

    Ønsker ham til SIF.

    Han er så sej.

  2. Lasse Hansen siger:

    Hans nieveu er til et lavt placeret 1. divisionshold.. Han er simpelthen ikke bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu