Наши партнеры

MenuAnelka: Vi tror fortsat på The Treble

Engelsk fodbold

Chelsea-angriberen Nicolas Anelka tror fortsat på, at London-mandskabet kan hente tre trofæer i denne sæson, trods deres ydmygende 3-0-nederlag til Manchester United.

Chelsea led i går et ydmygende 3-0-nederlag til titelkonkurrenterne Manchester United. Nederlaget har dog ikke påvirket Chelsea-angriberen Nicolas Anelka synderligt, således mener han stadig, at London-klubben kan hente tre titler i denne sæson.

”Fansene er logisk nok frustrerede over vores seneste resultater. Og vi spillere har da heller ikke været tilfredse. Det positive er, at vi stadig er i spil til The Treble. Vi er klar over, at det bliver svært, men alt er muligt,” fortæller den franske angriber til avisen Daily Mail.

Chelsea ligger fire point efter førerholdet Liverpool i Premier League, mens Manchester United ligger på lur som nummer tre. United er et enkelt point efter Chelsea, og de har vel at mærke spillet to kampe mindre.

Onsdag aften skal Chelsea møde Southend i FA Cup-omkampen efter det uafgjorte 1-1-resultat i deres første møde.

Mens holdet i den prestigefyldte turnering Champions League skal besejre Juventus i ottendedelsfinalen, hvis man fortsat skal have udsigt til de tre trofæer.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu