Наши партнеры

MenuAnelka-scoring sikrede Chelsea sejren

Champions League

Chelsea mødte i første kamp i Champions League-gruppespillet portugisiske FC Porto. Chelsea sad på det meste af spillet og hentede en 1-0-sejr på Stamford Bridge.

Chelsea måtte undvære angriberen Didier Drogba og højre backen Jose Bosingwa, da man på hjemmebane tog imod FC Porto i Champions League-gruppe D. Drogba og Bosingwa sad ude med karantæne som de modtog efter deres opførsels i semifinalen mod FC Barcelona i sidste sæson.

Det var alligevel Chelsea, der startede kampen bedst. Der var spillet fire minutter af opgøret da Frank Lampard var tæt på at gøre det til 1-0, men desværre for Lampard og resten af Chelsea-mandskabet, så reddede Portos målmand, Helton, forsøget fra den engelske landsholdsspiller.

Selvom Chelsea sad godt på spillet, var de portugisiske gæster ikke helt ufarlige. Det var specielt i kontrasituationerne, at Porto havde noget at komme med. Hverken Chelsea eller Porto formåede dog at finde vejen til netmaskerne i første halvleg, der dermed endte uden scoringer.

I anden halvleg skulle Nicolas Anelka dog kun bruge tre minutter på at sende Chelsea i front. Angriberen sendte en returbold i mål og Helton, der havde givet forsøget efter at have pareret en afslutning, var uden chance.

Mod slutningen af anden halvleg kom gæsterne bedre med, men det var fortsat Chelsea, der sad mest på spillet. Det lykkedes ikke for Porto at komme tilbage, og dermed vandt Chelsea fortjent opgøret med 1-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu