Наши партнеры

MenuAndreasens træner fyret – ny mand præsenteret

Tysk fodbold

Hannover 96, som har danske Leon Andreasen på lønningslisten, har valgt at fyre holdets cheftræner Andreas Bergmann, efter at træneren ikke har hjulpet sit hold til sejr i syv kampe i træk. Den tidligere Schalke-træner, 42-årige Mirko Slomka, overtager posten.

For tredje gang i denne sæson skal Hannover 96 have en ny træner, eftersom holdets cheftræner Andreas Bergmann fik silkesnoren efter syv kampe uden sejr. Senest tabte holdet 3-0 til Bundesligaens absolutte bundhold Hertha Berlin i lørdags.

Danske Leon Andreasen, som spiller i klubben samt hans andre holdkammerater, kan dog glæde sig over, at klubben har handlet hurtigt, og allerede har en ny cheftræner parat her til aften.

42-årige Mirko Slomka bliver manden, som skal håndtere de store forventninger. Slomka blev i 2008 fyret som Schalke-cheftræner, efter at han havde skaffet klubben en andenplads i Bundesligaen samt en Champions League-billet.

Hans CV vidner også om en semifinale-plads i UEFA Cuppen med Schalke.

“Jeg glæder mig til udfordringen på min hjemegn, og er overbevist om, at vi hurtigt kan tage skridtet opad i tabellen. Mandskabet og jeg må hurtigt vænne os til hinanden, og så allerede tage point mod Mainz på lørdag,” fortæller Slomka til klubbens hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu