Наши партнеры

MenuAndersen er Årets Målmand

Dansk fodbold

Brøndbys keeper Stephan Andersen fik endelig brudt Jesper Christiansens jernhold om prisen Det gyldne bur.

Brøndby-målmanden og landsholdsreserven var en sikker vinder af afstemningen, som gennemføres af Tipsbladet blandt målmændene i landets to bedste rækker.

FCK-keeperen, Jesper Christiansen, måtte se sig besejret, efter at have modtaget det gyldne bur tre år i træk. I år måtte han nøjes med en sjetteplads. Stephan Andersen vinder foran OB’s Arek Onyszko og AaB’s Karim Zaza på henholdsvis anden- og tredjepladsen.

Stephan Andersens målmandstræner på både landsholdet og i Brøndby, Lars Høgh, har modtaget prisen hele fem gange – en pris som Tipsbladet har uddelet 25 gange.

“Lars har snakket om, at han har haft det som mål for sig selv, men det er ikke noget jeg har spekuleret så meget over. Jeg har haft nok at se til, især med den start jeg fik i Brøndby, så var det vigtigt for mig bare at komme tilbage på sporet og blive stabil igen. Men det er da dejligt, at det kunne lykkes for mig, og det er en flot anerkendelse at få, og det er jeg da utrolig stolt over,” siger Stephan Andersen til Tipsbladet om kåringen som årets målmand.

Stephan Andersen vinder afstemningen på baggrund af et spektakulært efterår, hvor han, udover at have vogtet Danmarks mål to gange, har holdt sit bur rent i ti af Brøndbys sytten kampe i SAS Ligaen.

Brøndby-målmanden opnåede 48 point i afstemningen, mens polske Arek Onyszko fik 33. Efter Karim Zaza på tredjepladsen følger Vejles Jimmy Nielsen og Kevin Stuhr Ellegaard fra Randers.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu