Наши партнеры

MenuAncelotti erstattes af uprøvet træner

Italiensk fodbold

AC Milans cheftræner Carlo Ancelotti meddelte i dag sin afsked med klubben. Kort tid efter kunne klubbens vice-præsident Adriano Galliani offentliggøre, at det bliver den tidligere AC Milan-spiller Leonardo, som bliver klubbens nye træner.

AC Milan havde allerede afløseren for Carlo Ancelotti parat. For kort efter at cheftræneren igennem otte sæsoner, Ancelotti, havde meddelt sin afsked med klubben, kunne man sætte navn på den nye cheftræner, som skal stå i spidsen for holdet.

Klubbens vice-præsident Adriano Galliani offentliggjorde, at den nye cheftræner er Leonardo, som også tidligere har spillet for AC Milan.

”Leonardo er vores nye cheftræner, og han vil blive præsenteret på San Siro i morgen middag,” forklarede Galliani efter kampen.

Leonardo Nascimento de Araújo, bedst kendt som Leonardo, er 39 år gammel og han opnåede flest klubkampe i sin karriere for AC Milan, hvor han huserede på midtbanen.

Han spillede 96 kampe og scorede 22 mål for milaneserne. Derudover har han spillet i seks andre klubber. Han var også en del af det brasilianske landshold i perioden 1990 til 2002, hvor han optrådte 60 gange og nettede 18 gange.

Han har ikke tidligere prøvet at være cheftræner, men klubbens ledelse har øjensynligt ment, at han var manden, som kunne bære de store forventninger.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu