Наши партнеры

MenuAncelotti drillede journalister om Terry

Engelsk fodbold

Den nye Chelsea-manager, Carlo Ancelotti, drev gæk med journalisterne, da han under en pressekonference “afslørede”, at anfører John Terry måske ikke er anfører næste år.

Carlo Ancelotti var i vældig godt humør på dagens pressekonference i Chelsea, da han forholdt sig til spekulationerne om, hvorvidt John Terry overvejer at skifte til Manchester City.

Ancelotti startede med at sige, at han var glad for at være startet i Chelsea, men sagde så, på en yderst nonchalant måde og til journalisternes store overraskelse:

”Jeg mener, at John Terry er et symbol på holdet, men jeg er ikke sikker på, at han også er anfører næste år.”

Det varede dog kun et øjeblik, før Ancelotti brød ud i et stort smil og fortsatte:

”Selvfølgelig er det sagt i sjov. Jeg kan li´ at have det sjovt på pressekonferencer.”

Efterfølgende fjernede Ancelotti enhver tvivl om, hvordan han ser på John Terry og hans betydning for holdet. Chelsea-manageren henviste selvfølgelig til Manchester Citys bud på ca. 259 mio. kroner og en ugeløn på 2,8 mio. kroner til Terry:

”Manchester City er interesserede, men der er ingen pris på Terry. Terry vil være anfører i Chelsea for altid. Han fortalte mig, han ønsker at blive, så der er ikke noget problem. Jeg vil gerne have en anfører som Terry. Jeg mener, han er meget lig Maldini, når man tænker på professionalisme og kvalitet.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu