Наши партнеры

MenuAmerikansk landsholdsspiller til AGF

Dansk fodbold

SAS Liga-klubben, AGF, har skrevet kontrakt med den amerikanske landsholdsspiller, Benny Feilhaber, der kommer til fra engelske Derby.

AGF præsenterede i dag Benny Feilhaber, som ny spiller i klubben. Midtbanespilleren skifter fra Derby, hvor han blot spillede en enkelt sæson.

”Benny er en anderledes type, end de midtbanespillere vi i forvejen råder over. Han er mere offensivt indstillet, og det borger for kvalitet, at han har spillet på et højt niveau i Bundesligaen, Premier League og for det amerikanske landshold. Det er en spændende spiller, som jeg glæder mig til at se, og som jeg er sikker på lynhurtigt vil falde til – både fodboldmæssigt og socialt,” siger Brian Steen Nielsen.

Feilhaber, der trods sine kun 23 år har spillet 16 A-landskampe for USA, ser frem til den nye udfordring i dansk fodbold.

”AGF er en klub på vej frem, hvor jeg føler, jeg passer godt ind og kan præstere mit bedste. Jeg har hørt meget godt om den danske liga, som jeg glæder mig til at prøve kræfter med,” siger Benny Feilhaber.

Midtbanespilleren starter først træningen, når hans arbejdstilladelse er på plads.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu