Наши партнеры

MenuAmbitiøs Peter Bonde: Vi kan vinde VM

Dansk fodbold

De er blevet kaldt uambitiøse på landsholdet, men assistentræner, Peter Bonde, melder hårdt ud: Danmark kan vinde VM i 2010.

Landstræner, Morten Olsen og DBU har på det seneste fået voldsom kritik, og Olsen er blevet anklaget for at skade landsholdet ved at komme med mindre ambitiøse målsætninger end set før. Udtalelserne er blevet stillet op mod landsholdet i herrehåndbolds træner, Ulrik Wilbek, som inden EM i Håndbold proklamerede, at Danmark kunne vinde guld. Og gjorde det.

Nu kommer fodboldlandsholdets assistenttræner, Peter Bonde dog med en udmelding, som næppe kan kaldes uambitiøs. I et interview med Sjællandske Medier hævder den tidligere kvindelandsholdstræner, at Danmark kan gå hele vejen ved VM i Sydafrika 2010. Dog skal alt flaske sig, før det kan lade sig gøre.

“Hvis vi har de bedste klar, og hvis de spiller på deres klubhold, så kommer vi med, og så kan vi gøre det. Men mange faktorer spiller ind. Fodbold er Danmarks nationalsport, og vi har en unik bredde helt ned i ungdomsrækkerne. Det gavner landsholdet,” sagde Bonde til den opløftende, men næppe realistiske udmelding.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu