Наши партнеры

MenuAlves og Chelsea er enige

Engelsk fodbold

Daniel Alves’ agent har været i London for at forhandle med Chelsea. Det afslørede brasilianeren i dag. Sevilla skal nu beslutte om de vil lade ham skifte.

Chelsea har længe været sat i forbindelse med Sevillas brasilianske højre back Daniel Alves. Hovedpersonen selv afslørede i dag, at forhandlingerne er i gang, og at Sevilla nu bare mangler at acceptere hans ønske om at skifte til London-klubben.

”Min agent har været i England i et stykke tid nu for at forhandle det udspil, som Chelsea er kommet med, og det er det eneste, som interesserer mig i øjeblikket,” udtalte Alves til Antena 3.

”Det er en rigtig stor mulighed for mig, og den ønsker jeg virkeligt at benytte mig af. Hvis de (Sevilla, red.) respekterer mig, så bør de nøje overveje det tilbud, som Chelsea er kommet med. Jeg har opført mig eksemplarisk i de fire år, jeg har været i Sevilla, så det eneste jeg ønsker er, at de også prøver at se sagen fra min side.”

Alves ønsker ikke at forlade Sevilla på en kedelig måde, men han har længe udtalt, at han ønsker at spille for en af europas giganter, og dette har han muligheden for nu.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu