Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Alonso-forhandlinger skubbet igang - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuAlonso-forhandlinger skubbet igang

Spansk fodbold

Real Madrid har længe været interesseret i Liverpools Xabi Alonso, og nu er der kommet nyt liv i sagen. Efter ønske fra Rafael Benitez har de to klubber nemlig indledt forhandlingerne.

Real Madrid har denne sommer været langt fremme i skoene, når det har handlet om store transfers. Xabi Alonso har længe været i kikkerten hos Real Madrid, og nu ser det ud til, at det måske kan lykkes at komme i besiddelse af den spanske landsholdsspiller.

I forbindelse med Liverpools besøg i Barcelona har topfolk fra de to klubber dog mødtes, og Liverpools direktør Christian Purslow vil ikke afvise, at man vil handle med den spanske hovedstadsklub.

“Rafa havde arrangeret mødet, fordi han har været på forkant med udviklingen. Indtil videre har alt det, der har været skrevet pressen, været løgn. Vi har aldrig forhandlet gennem pressen, men nu har jeg mødt Real Madrid og er imponeret over dem. De er vores venner og vil forblive med at være det,” siger Purslow ifølge Sky Sports.

Liverpool skulle kræve omkring 260 millioner for deres spanske midtbanespiller.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu