Наши партнеры

MenuAllofs: Leon opførte sig dumt

Tysk fodbold

Den udvisning som Leon Andreasen fik i kampen mod Dortmund og som betød at han blev idømt tre spilledages karantæne irriterer Werder Bremens sportsdirektør Klaus Allofs.

Når Werder Bremen på lørdag møder VfB Stuttgart i Bundesligaen er det uden danske Leon Andreasen. Den 14. september blev midtbanespilleren udvist i en kamp mod Dortmund, og han fik efterfølgende tre spilledages karantæne.

Sportsdirektør i den tyske klub, Klaus Allofs, er irriteret over, at danskeren blev ophidset, og nu må sidde over i Bremens tre næste kampe.

”Leon opførte sig dumt og naivt. Han lod sig provokere og blev ophidset. Nu må han bare vente på at blive fri af karantænen,” sagde Allofs til TIPS-bladet.

“I fodbold ændrer tingene sig hurtigt. Man må være klar, når man får chancen, og det var han ikke. Men der er en grund til, at vi ikke ville sælge ham i sommer. Jeg er sikker på, at han har kvaliteterne. Det har han bevist i Mainz og i træningslejren inden sæsonen. Og succesen på landsholdet har også vist, at potentialet er der. Nogle gange må man bare vente lidt længere på den gode spiller, end man kunne tænke sig,” sagde Allofs til bladet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu