Наши партнеры

MenuAllan Olesen forlader AaB

Dansk fodbold

Den rutinerede back, Allan Olesen, ønsker nye udfordringer, derfor har han besluttet sig for, at forlade AaB til sommer til fordel for Vejle.

Den 33-årige back Allan Olesen har nu søgt nye græsgange, og valget er faldet på Vejle, der spiller i 1. division. Han har underskrevet en etårig kontrakt.

”Jeg har valgt Vejle Boldklub, fordi klubben fremlagde et spændende projekt og gav mig et rigtig godt tilbud. Efter små fem år i Ålborg havde min familie og jeg lyst til at prøve noget nyt, og det var vigtigt, at familien var enige i beslutningen, for godt nok er det mig, som skal præstere på banen, men hvis ikke familien trives går det ud over præstationerne,” siger Allan Olesen i en pressemeddelelse.

”Med tilgangen af Allan Olesen får truppen tilført noget professionel modenhed, som følger med flere hundrede kampe i SAS Ligaen og et ophold i fransk fodbold. Selvom Allan Olesen i fodboldmæssig forstand har alder er han stadig fysisk fit og mentalt fokuseret, og med sine mange kvaliteter kan han medvirke til at optimere professionalismen i truppen, siger Vejles sportschef Hans Lauge.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu