Наши партнеры

MenuAllan K. Pedersen solgte klub til sig selv

Dansk fodbold

F.C. Nordsjælland-ejeren Allan K. Pedersen solgte sidste år den sjællandske klub til sig selv personligt, da hans holdingselskab, som ejede klubben, var tæt på konkurs.

SAS Liga-klubben F.C. Nordsjælland var angiveligt meget tæt på at blive trukket ind i et økonomisk uvejr, da klubejer Allan K. Pedersens økonomisk trængte holdingselskab gik konkurs. Sådan lyder det fra Jyllands-Posten.

Kort før selskabet måtte dreje nøglen om, solgte Allan K. Pedersen klubben til sig selv personligt, så klubben ikke selv røg med i faldet. Klubejeren fortalte sine bankforbindelser om sagen, men fik ikke deres godkendelse.

“Jeg skal ikke have noget godkendt hos bankerne. Og salget er sket, fordi der var mange aktiviteter i min koncern, som jeg gerne ville have skilt ad,” siger Allan K. Pedersen til avisen.

Kurator Pernille Bigaard er udpeget af Forstædernes Bank til at håndtere frasalget af de resterende værdier i det konkursramte selskab, så selskabets kreditorer ikke mister flere penge end nødvendigt.

“Det er absolut ikke normalt, at et selskab med en ganske betydelig gæld sælger så stort et aktiv uden at diskutere det med sine kreditorer. Det er en transaktion, som vi vil undersøge meget nøje. Vi skal blandt andet have undersøgt, om F.C. Nordsjælland er solgt til den rigtige pris,” siger Pernille Bigaard.

Pernille Bigaard skal nu finde ud af om salget kan omstødes, hvilket der er mulighed for, da Allan K. Pedersen solgte klubben på et kritisk tidspunkt, hvor selskabet nærmede sig konkurs.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu