Наши партнеры

MenuAllan K. Pedersen gav 35,3 mio. for lidt

Dansk fodbold

Kurator i konkursboet skærer igennem: Klubejer Allan K. Pedersen fik FC Nordsjælland Holding A/S for en slik. Handlen skal gå tilbage.

Det var noget af et røverkøb, da klubejer Allan K. Pedersen i efteråret, i et forsøg på at redde FC Nordsjælland fra at ryge med i AKP Holdings konkurs, købte FC Nordsjælland Holding over i et nyt holdingselskab, KAP Holding. Fidusen var da også at Allan K. Pedersen både var sælger og køber.

Det viste sig også at prisen på 500.000 kr. for FCN, Langelandsfestivalen, Farum Park Sports & Konferencecenter samt Event Group, var milevidt under den reelle værdi af selskaberne.

Kurator Pernille Bigaard har efter én måneds efterforskning slået fast, at Allan K. Pedersen skulle have betalt 35,8 millioner kroner for FC Nordsjælland Holding, og altså ikke 500.000 kr. Kuratoren er derfor, med konkursloven på sin side, klar til at få annulleret handlen.

Alt dette fremgår af en fem siders skrivelse, som kurator Pernille Bigaard mandag har sendt til Allan K. Pedersens kreditorer. En skrivelse, som Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af.

Kurator Pernille Bisgaard kan, højst sandsynligt, i nærmeste fremtid tage de afgørende skridt, til at få sagen behandlet ved domstolene.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu