Наши партнеры

MenuAlex ligner en kommende Chelsea-spiller

Andet fodbold

Den efterhånden eftertragtede PSV Eindhoven forsvarsspiller, Alex, tror og håbe meget på, at hans drøm om at komme til London-klubben til sommer kan gå i opfyldelse.

Den brasilianske forsvarsspiller, har været lånt ud til PSV Eindhoven i tre år, Alex ejes af Chelsea, men grundet hans EU-tilladelse, har han ikke kunne spille for klubben endnu.

Han var involveret i en meget dramatisk finale i Eredivisie, den hollanske liga, det hele endte dog med, at Alex sammen med sine holdkammerater kunne løfte pokalen.

”Chancen for at jeg forlader PSV, er meget stor,” sagde Alex til De Telegraaf newspaper.

”I dette øjeblik, har Chelsea meget travlt efter at få min arbejdstilladelse på plads. De har prøvet det før, senest med Salomon Kalou, hvor det er gået godt, så jeg håber det også lykkedes for mig.”

Den 24-årige centrale forsvarsspiller, kommer ikke til Chelsea for at sidde på bænken, derfor vil han også gøre alt hvad der står i hans magt, for at slå enten John Terry eller Ricardo Carvalho af holdet.

”Chelsea er en god klub, men det vigtigste for mig er, at jeg får en masse spilletid, hvis jeg kun skal sidde på bænken, bliver dette meget svært.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu