Наши партнеры

MenuAlbrechtsen skifter til Derby

Engelsk fodbold

Det har været fire fede sæsoner for Martin Albrechtsen i den engelske klub, West Bromwich. Nu har danskeren dog søgt nye græsgange, mest for udfordringens skyld, fortæller han til TV2 Sporten. Derby er den nye arbejdsplads.

Efter fire sæsoner i West Bromwich er det nu blevet tid til noget nyt for den tidligere FCK-spiller, Martin Albrechtsen. Forsvareren har søgt nye udfordringer og det har udmundet sig i et kontraktafslag til West Bromwich, samt et pænt goddag til Derby.

“Jeg har valgt at skifte for at få nog­le nye udfordringer og nogle nye omgi­velser. Jeg følte, at tiden var inde til at prøve noget nyt. At jeg så skal skifte Premier League ud med 1. divi­sion igen, det må så komme i anden ræk­ke, men selvfølgelig har jeg gjort mig nogle overvejelser omkring det, men er så kommet frem til, at det er det, der er bedst for mig,” siger Martin Albrechtsen til TV2.

Usikkerheden i truppen har til gengæld også været en faktor, da flere nye forsvarsspiller på skift blev rygtet til klubben.

“Der har været meget snak om, at West Bromwich ville hente nogle nye forsvarsspillere, så man vidste aldrig rigtig, hvor man stod henne. Selvfølgelig skal der være konkurrence om pladserne, og det er der også i Derby, men her ved jeg, at jeg bliver købt som en forstærkning, og det vil jeg se frem til,” lyder det fra den tidligere FCK-profil.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu