Наши партнеры

MenuAl-Jazeera fortsætter indkøb

Andet fodbold

Klubben fra det lille Forenede Arabiske Emirater, Al-Jazeera, har endnu engang været på spillerjagt, og nu er det så blevet Rafael Sobis der får æren af at komme på de arabiske rigmænds lønningsliste.

Den talentfulde Real Betis-angriber, Rafael Sobis, var i sommers repræsentant for det brasilianske OL-hold i fodbold. Her imponerede Sobis stærkt, og det har ført til rygter om eventuelle store skifter for Sobis.

I stedet har den unge angriber valgt at tilgodese alle de dejlige penge, han får, ved at tage lidt længere sydpå, mere bestemt til De Forenede Arabiske Emirater, for at spille hos Al-Jazeera Dubai.

De rige arabere skulle have betalt omkring 80 millioner for den 23-årige brasilianske stjerne, og manden der vandt OL-bronze ved legene i Beijing, skifter dermed umiddelbart til den lille klub, med de mange penge.

Sobis kom til Betis i 2006, hvor han yderligere også var på ønskelisten hos AC Milan, som nogen af de største. Angriberen fik 57 optrædener hos spanierne, men formåede kun at nette otte gange.Kommentér

En kommentar til “Al-Jazeera fortsætter indkøb

  1. David Thystrup siger:

    Gad vide om fodbold fra de egne kan ende med at blive ganske konkurrencedygtigt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu