Наши партнеры

MenuAjax slipper ikke Rommedahl gratis

Andet fodbold

Dennis Rommedahl vil gerne væk fra sin hollandske klub, Ajax, men trods flere interesserede vil klubben ikke slippe danskeren på en fri transfer.

Dennis Rommedahl har ikke fået meget spilletid i Ajax, siden klubben ansatte Marco van Basten som træner. Det har også fået den danske fløj til at søge væk, men klubben vil ikke slippe danskeren gratis.

“En fri transfer er udelukket. Vi forsøger at sælge ham, og det har vores førsteprioritet. Hvis det mislykkes, så vil vi måske låne ham ud, men det afhænger af hvilken lejeaftale interesserede klubber er villige til at indgå,” siger Ajax’ tekniske direktør Danny Blind til B.T.

En af de interesserede klubber er NEC Nijmegen, der ikke er blege for at offentliggøre deres interesse for den danske landsholdsspiller.

“Dennis har sagt, at han er meget interesseret i at spille for os og har forklaret, han gerne vil have fast spilletid, så han kan beholde sin landsholdsplads. Vi ser Dennis som en ønskespiller, han er hurtig og målfarlig og vil afgjort forstærke vores trup,” siger NEC Nijmegens tekniske direktør Carlos Aalbers overfor B.T.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu