Наши партнеры

MenuAjax-legende vender tilbage

Andet fodbold

Danny Blind var et stort flop som manager. Trods han i 2005-2006 sikrede Ajax en pokaltitel og en plads i Champions League, blev han fyret for to år siden. Nu vender han tilbage til Ajax, dog med en lidt anden rolle i staben.

Danny Blind var ikke en stor succes som manager, men til gengæld var han et kæmpe hit, da han stadig havde sin aktive spillerkarriere i Ajax Amsterdam. Derfor er det ikke helt overraskende, at han efter 13 år i den hvide trøje, er blevet tilbudt jobbet som teknisk direktør. Et job, som Danny Blind efterfølgende takkede ja til.

Meningen med ansættelsen er at kunne aflaste Marco van Basten for mange af de adminstrative ting i jobbet. Marca van Basten havde fået en travl hverdag uden Martin van Geel, som besad jobbet før Danny Blind kom til undsætning.

“Jeg er fantastisk glad for Dannys ankomst, for efter Martin van Geels afsked som teknisk direktør, ville mange af hans arbejdsopgaver lande hos mig, og i de næste måneder skal jeg både koncentrere mig om Ajax og det hollandske landshold,” siger Marco van Basten i en pressemeddelelse.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu