Наши партнеры

MenuAjax henter Barca-forsvarer

Andet fodbold

Efter syv år i FC Barcelona skifter den 28-årige forsvarsspiller, Oleguer, til hollandske Ajax. Oleguer er blevet enig med Ajax om en treårig kontrakt.

Ajax har fundet en erstatning for John Heitinga, der tidligere på året skrev kontrakt med Atletico Madrid. Den hollandske storklub har sikret sig Barcelonas Oleguer Presas, der blot mangler at gennemgå det obligatoriske lægetjek på mandag.

Den hollandske klub har betalt omkring 23 millioner kroner for forsvarsspilleren, men Barcelona skal gave yderligere 15 millioner, hvis Ajax kvalificerer sig til Champions League inden for de kommende tre år.

”Oleguer er sulten for at spille fodbold igen, og er glad for at gøre det i Ajax. En lejeaftale var ikke en mulighed for Barcelona, og når du køber en spiller dyrt, så giver du ham ikke kun en kontrakt på et år eller to,” siger Ajax’ tekniske direktør, Danny Blind, til klubbens hjemmeside.

Oleguer, der tiltrådte i Barcelona i 2001, nåede at spille 127 kampe for klubben, men har de seneste par år ikke fået meget spilletid.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu