Наши партнеры

MenuAilton: Jeg føler ikke pres på grund af min pris

Dansk fodbold

Sådan lyder udmeldingen fra Danmarks dyreste fodboldspiller. Det er gratisavisen 24timer, der har lavet et interview med den tidligere Örgryte-angriber.

Ståle Solbakken mener, at du er i dårlig form – er du enig?

”Jeg var meget træt efter pokalkampen mod Lyngby, fordi vi løb og kæmpede så meget, så det var helt fint for mig, at jeg ikke var med i weekenden mod Silkeborg. Men jo, det er rigtigt, at jeg ikke er 100 procent i form endnu. Men jeg træner meget og giver mig helt til hver træning, og jeg håber, at jeg snart kan være i topform.”

Du har været her siden i vinter – hvorfor er du ikke kommet i form?

”Jeg havde en skade sidste år i Örgryte og spillede kun 13 kampe på et år. Når man har været skadet så længe, er det altså ikke let at komme i form på et par måneder. En skade gør jo, at man taber kondition, og så bliver det sværere at klare sig i kamp, når man ikke er 100 procent klar. Men jeg håber da, at det kommer snart.”

Har du præstationsangst, fordi du er Danmarks dyreste spiller?

”Nej, det tænker jeg altså ikke over. Jeg skal bare ind på banen og gøre mit bedste. Jeg føler i hvert fald ikke noget pres på grund af min pris. Der vil naturligvis altid være et pres, når man spiller på et stort hold som FCK, fordi man altid skal vinde og score mål. Men sådan er livet med fodbold – det er normalt.”

Hvordan føles det egentlig at koste 22 millioner kroner?

”Det føles sjovt, synes jeg. 22 millioner kroner er selvfølgelig mange penge, men det er også godt for mig at vide, at jeg er så god en fodboldspiller, at et stort hold som FC København vil betale så mange penge for mig. Det er meget positivt for mig at vide det, synes jeg.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu