Наши партнеры

MenuAgger: Vi skal holde benene på jorden

Champions League

Onsdag aften, blev en af de større øjeblikke i danske Daniel Aggers korte fodboldkarriere, da Liverpool FC overraskede alle med en udesejr over selveste FC Barcelona

Champions League er gået videre til næste fase, knald-eller-fald kampene, og her mødte Liverpool, med danske Daniel Agger på banen, de regerende mestre FC Barcelona på Camp Nou i første spillerunde.

Efter de 90 minutter stod et noget overraskende 1-2 resultat printet på storskærmen i den Catalanske hovedstad, men danske Daniel Agger holder fokus “”Først og fremmest var det bare en fodboldkamp, men selvfølgelig en skøn én af slagsen, og når man så vinder, så er det jo endnu bedre,” Fortalte Agger live på TV3.

Til trods for den stille dansker ikke ville ud med for meget, var der alligevel plads til en skjult ros til Liverpool-træner, Rafael Benitez ”Sådan er det jo altid. Det gjaldt om at stå godt på banen og arbejde hårdt for holdet. Derudover skulle vi forsøge at køre nogle gode kontraer, og det synes jeg lykkedes godt i dag.”

Med en 2-1 sejr ude over almægtige Barcelona har Liverpool skaffet sig et rigtigt godt standpunkt før returopgøret på Anfield, hvor Liverpool oftest viser spil af høj klasse og det bliver særdeles svært for FC Barcelona at vende fiasko til succes, med Liverpools rødblødende fans i ryggen af hjemmeholdet, men Agger kalder til koncentration og fokus ”Vi skal holde benene på jorden. Barcelona også et rigtig godt udebanehold, så der kan ske så meget.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu