Наши партнеры

MenuAgger udgået i Liverpools 2-2-kamp mod City

Engelsk fodbold

Liverpools problemer med manglende resultater og mange skader, er endnu ikke overstået. I dag spillede man uafgjort 2-2 med Manchester City, mens Daniel Agger og Ryan Babel begge måtte forlade banen med skader i første halvleg.

Liverpool har lidt hårdt under skader i denne sæson, og i dag måtte holdets spanske manager Rafael Benitez indse, at to spillere blev føjet til den efterhånden lange skadesliste i kampen mod Manchester City.

Allerede fem minutter inde i opgøret måtte danske Daniel Agger trække sig, fordi han slog sit hoved kraftigt i en nærkamp med en City-spiller. Blot 14 minutter senere var det så holdkammeraten Ryan Babel, som ligeledes måtte undgå med en skade.

Disse skader var bestemt ikke noget, som gjorde missionen om tre point på kontoen lettere for det formsvage Liverpool-mandskab. Efter 50 minutters spil fik hjemmeholdet dog noget oprejsning, da Martin Skrtel kunne score til 1-0.

Men allerede i anden halvleg viste gæsterne fra Manchester City tænder. Den tidligere Arsenal-angriber Emmanuel Adebayor kunne udligne til 1-1 i det 69. minut, mens Stephen Ireland bragte City i front syv minutter senere.

Liverpool-mandskabet behøvede dog kun et minut, før de fik bragt balance i regnskabet ved Yossi Benayoun.

Der blev ikke scoret flere mål i kampen, og det betyder, at Liverpool ligger på syvendepladsen, mens Manchester City med et point mere ligger på sjettepladsen. City-holdet har dog spillet en kamp mindre end Liverpool.

Senere på dagen tabte Arsenal 1-0 på udebane til Sunderland, mens et andet tophold, nemlig Manchester United sikkert satte Everton på plads med en 3-0-sejr.

Se den samlede stilling i Premier League her:

Stillinger: Premier LeagueKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu