Наши партнеры

MenuAgger skadet på ubestemt tid

Dansk fodbold

Liverpools danske forsvarsspiller Daniel Agger, må igen opgive sit comeback, da han har fået et tilbagefald og er ude på ubestemt tid.

Daniel Agger sad ellers på bænken da Liverpool snublede og spillede 1-1 mod Middlesbrough og han var næsten spået klar til i morgen, hvor Liverpool møder Luton Town.

Det er derfor svært at se positivt på tilværelsen for danske Daniel Agger i øjeblikket, samt Liverpools nuværende formkurve. For få dage siden var alt tilrettelagt, så han kunne gøre comeback i Liverpool-trøjen, men pludselig er den gamle fodskade brudt op igen.

“Vi har nogle dårlige nyheder, da Agger har det samme problem igen. Han trænede og var klar til at spille, men under gårsdagens træning mærkede noget, så vi er nødt til at begynde forfra igen,” siger Rafael Benitez til klubbens hjemmeside og fortsætter.

“Det er svært at sige, hvornår han vil være tilbage. Han skal rundt til forskellige kirurger, og derefter kan vi analysere situationen,” lyder den triste besked fra manageren.

Agger brækkede en knogle i foden helt tilbage i september måned, og har været ude lige siden til stor skuffelse for både Liverpool og det danske landshold.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu