Наши партнеры

MenuAgger-konkurrent undgår operation

Engelsk fodbold

Daniels Aggers medspiller og forsvarskonkurrent, Martin Skrtel, slipper for en knæoperation, derfor er han tilbage om et par måneder, meddeler Liverpool.

Liverpools danske landsholdsspiller, Daniel Agger, kan sandsynligvis se frem til spilletid efter længere tids venten. Men det sker på en ærgerlig bekostning, da hans medspiller og samtidig direkte konkurrent til forsvarsposten, Martin Skrtel, må holdes ude i et par måneder.

Skrtel beskadiget sit ledbånd i weekendens kamp mod Manchester City, viste en efterfølgende scanning. I dag kunne Liverpool yderligere meddele, at han undgår en operation.

”Martin blev undersøgt af en specialist i dag, og han bekræftede, at spilleren ikke behøver en operation og ventes at være tilbage til jul,” udtaler klubbens talsmand Ian Cotton ifølge Liverpools hjemmeside.

Klubbens manager Rafael Benitez siger følgende om den seneste melding:

“Enhver kan se, at forståelsen mellem Martin og Carra (Jamie Carragher, red) er blevet virkelig god. At miste sådan en spiller er altid et problem. Det er skidt, men vi har andre muligheder,” siger Benitez med henvisning til netop Daniel Agger samt den rutinerede Sami Hyypia.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu