Наши партнеры

MenuAgger: Jeg håber på at blive

Engelsk fodbold

Den danske landsholdsforsvarer, Daniel Agger, har været sat i forbindelse med en del klubber på det seneste, men hvis det står til ham, så bliver han i Liverpool.

Liverpool og Daniel Agger taler for tiden omkring en forlængelse af kontrakten, men intet konkret ligger på plads endnu. Derfor er det store spørgsmål, om Agger forbliver hos Premier League-førerholdet.

”Det håber jeg. Jeg ved ikke, hvad der er kommet i vejen (for en ny kontrakt med Liverpool, red.). Jeg vil lade klubben om at tale, og jeg vil prøve at gøre mit på banen. Jeg forsøger at forbedre mig. Jeg føler, at det bliver bedre og bedre for hver kamp. Jeg føler mig bedre tilpas og prøver at forbedre mig i hver kamp. Selvfølgelig vil jeg gerne blive, hvis det kan lade sig gøre. Som jeg sagde, så arbejder klubben med kontraktforhandlingerne, og så må vi tage det derfra,” siger Daniel Agger til The Daily Express.

De seneste rygter har sat ham i forbindelse med Milan, men herudover har han også været rygtet til Juventus og Real Madrid.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu