Наши партнеры

MenuAgger bekymrer sig ikke om kontrakt

Engelsk fodbold

Liverpools danske landsholdsforsvarer, Daniel Agger, bruger ikke mange kræfter på den mulige kontraktforlængelse med klubben. Han fokuserer i stedet på at opnå mere spilletid.

Den danske Liverpool-forsvarsspiller Daniel Agger har endnu ikke hørt fra Liverpool vedrørende kontraktforlængelse, men danskeren spilder ikke sine kræfter på, at bekymre sig. Agger fokuserer i stedet på at kæmpe sig til mere spilletid.

”Jeg har ikke så meget styr på, hvad der foregår. I stedet for prøver jeg at koncentrere mig om fodbolden, siger Daniel Agger, der fortsat har 17 måneder tilbage af sin aftale med Liverpool,” siger Agger til Ritzau, der gør status over den seneste tid.

”Jeg var skadet det meste af januar, så for mig gælder det om at komme ind og gøre en god figur, så snart jeg får chancen, forklarer Daniel Agger, der ikke har problemer med at bevare fokus på banen. Vi har kampe i toppen af tabellen, som kræver meget fokus,” slutter han.

På trods af at Aggers kontrakt med Premier League-topholdet først udløber i sommeren 2010, vil han om fem måneder kunne købe sig selv fri af kontrakten, hvis han betaler den løn, som klubben står til at skulle betale inden hans kontraktudløb.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu