Наши партнеры

MenuAGF's Lars Pleidrup har brækket foden

Dansk fodbold

Sæsonen ser ud til at være forbi for AGF’s venstrebenede midtbanespiller, Lars Pleidrup, efter han brækkede foden i gårsdagens kamp mod Randers.

Således tog den uafgjorte kamp Randrusianerne hårdt på AGF’s trup, som måtte ser flere stamspillere gå ud med skader. Både Jeremiah White og topscorer Peter Graulund kom ud af kampen med skader, mens Ulrik Lindkvist allerede gik i stykker under opvarmningen.

Men værst gik det altså ud over Lars Pleidrup, som efter at være blevet trådt på foden under kampen blev udskiftet og kørt på skadestuen, hvor røntgenfotos viste, at der var tale om et brud.

“Det var ikke så godt, men der var slet ingen tvivl. Et klart brud på ydersiden. Så nu er den sæson slut for mit vedkommende. For det er seks uger i helt ro, og herefter skal jeg først til og i form igen. Så jeg når næppe flere kampe før sommerferien,” sagde Pleidrup til Århus Stiftstidende.

Det er ikke en hvilkensomhelst spiller, som AGF kommer til at mangle på banen. Lars Pleidrup har til dato spillet alle denne sæsons SAS-ligakampe for Århusianerne.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu