Наши партнеры

MenuAGF’s Jesper Sørensen indstiller karrieren

Dansk fodbold

Jesper Sørensen som har rundet de 34 år er blevet enig med AGF om at stoppe samarbejdet før tid, det løb ellers frem til juli 2008.

AGF’s resterende trup får ikke følgeskab op i SAS Ligaen af den 34-årige forsvarsspiller Jesper Sørensen. Jesper Sørensen har måttet konstatere, at hans alder har kostet ham spilletid, og derfor har han nu besluttet sig for, at lægge støvlerne på hylden, for i stedet at koncentrere sig om økonomistudierne på Århus Universitet.

”Jeg indgår tydeligvis ikke i trænerens planer, så derfor har jeg valgt, at det var tid til at stoppe,” fortalte Jesper Sørensen ifølge klubbens hjemmeside.

Klubbens sportschef Brian Steen Nielsen beklager, at det ikke er blevet til megen spilletid på det seneste, men han er samtidig glad for den tid, som Sørensen har været i klubben.

”Jeg har været glad for den tid, Jesper Sørensen har været i klubben. Han har altid udvist en topprofessionel indstilling, men desværre har der ikke været mulighed for førsteholdsfodbold på det seneste. Med vores nye indkøb er der blevet længere udsigter til spilletid, og derfor er vi blevet enige om at ophæve samarbejdet,” sagde Brian Steen.

Jesper Sørensens kontrakt med AGF løb frem til juli 2008.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu